Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τον εκτροχιασμού τρένου στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης - 3 νεκροί,10 τραυματίες

Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες είναι ο τελικός, τραγικός απολογισμός του εκτροχιασμού της

αμαξοστοιχίας Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη και εκτροχιάστηκε χθες βράδυ στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης. Νωρίς το πρωί κατέληξε και ο μηχανοδηγός του τρένου. Δείτε την ανακοίνωση της αστυνομίας

Βραδινές ώρες χθες (13-05-2017) στην περιοχή του Άδενδρου Θεσσαλονίκης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, εκτροχιάστηκε από την πορεία της, εξήλθε από τη σιδηροδρομική γραμμή και προσέκρουσε σε παρακείμενο οίκημα.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 44 και 50 ετών και ο τραυματισμός έντεκα (11) ημεδαπών ηλικίας 23 έως 75 ετών, ένας (1) εκ των οποίων (55χρονος) κατέληξε πρωινές ώρες σήμερα (14-05-2017), σε νοσοκομείο της πόλης όπου είχε μεταφερθεί.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, σταθμοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ε.Κ.Α.Β.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κουφαλίων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *