Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Αιτήσεις για το ΤΕΒΑ μέσω ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης)


Σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’αριθμ. Δ23/οικ.17108/875/2017 - ΦΕΚ 1474/Β/28-4-2017 Υπουργικής Απόφασης, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ εντάσσονται αυτοδίκαια στις παροχές του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»


Για να γίνει η υπαγωγή των δικαιούχων του ΚΕΑ στο ΤΕΒΑ, χρειάζεται ο/η αιτών/ουσα να δηλώσει ότι επιθυμεί την συμμετοχή του/της στο πρόγραμμα.

Το γραφείο  Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας ανακοινώνει ότι οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Δήμο για την τροποποίηση της αίτησής τους τις εργάσιμες ημέρες και ώρες    9:00 – 13:00.

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν καθοριστεί οι παρακάτω ημερομηνίες, κατά τις οποίες μπορούν να επισκέπτονται τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, κατά αλφαβητική σειρά:

Τετάρτη 10/5 :      Α-Δ
Πέμπτη 11/5 :        Ε-Ι
Δευτέρα 15/5 :       Κ-Λ
Τρίτη 16/5 :           Μ
Τετάρτη 17/5 :       Ν-Ο
Πέμπτη 18/5 :        Π-Ρ
Παρασκευή 19/5 : Σ
Δευτέρα 22/5 :       Τ-Ω

Επίσης οι πολίτες μπορούν για το συγκεκριμένο θέμα να εξυπηρετουνται είτε από τα ΚΕΠ,  είτε μέ τους κωδικούς TAXIS από την εφαρμογή για ιδιώτες.


                                                                        Ο ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ
           ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *