Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της Παναγίας Ελεούσης στην Έδεσσα

Την Τρίτη 16 Μαΐου, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η επιστροφή της Εικόνος της Παναγίας Ελεούσης από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης στο Μητροπολιτικό Οίκημα.

Προηγήθηκε η ακολουθία του Εσπερινού, στον οποίο προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Παντελεήμων Καραλάζος, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, και συμμετείχε ο ιερός κλήρος της πόλεως και της περιοχής Εδέσσης. Παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Εδέσσης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Πέλλας. Η λιτανεία της επιστροφής πραγματοποιήθηκε κατά το πέρας του Εσπερινού, ενώ η Απόλυση του Εσπερινού έγινε στο Μητροπολιτικό Οίκημα.
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *