Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Έκθεση φωτογραφίας στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας


26ος Εικαστικός Μήνας Μάιος
Έκθεση φωτογραφίας
Εγκαίνια: Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00 (Παρθεναγωγείο)


Ο Εικαστικός Μήνας Μάϊος συνεχίζεται με  ομαδική έκθεση φωτογραφίας. Εκθέτουν οι: Γιάντσης Χρήστος, Μάρκου Στάθης, Σουμελίδης Γιώργος, Τόμτσης Γιάννης και Τσορλίνης Δημήτρης, Χατζηδημητρίου Σάββας.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Κυριακή 7 Μαΐου στις 20:00.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως την Παρασκευή 12 Μαΐου, ώρες 18:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή πρωινά 11:00 – 13:00 και απόγευμα 18:00-22:00, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

  • Ο Χρήστος Γιάντσης γεννήθηκε το 1992 στην Έδεσσα. Σπούδασε Ψηφιακά Μέσα και Επικοινωνία. Παρακολούθησε σεμινάρια φωτογραφίας και Photoshop στην Θεσσαλονίκη. Από το 2016 μένει στην Αθήνα. Σκοπός του είναι η υλοποίηση της πρακτικής του άσκησης σε εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και η διεύρυνση των γνώσεων του πάνω στο αντικείμενο της φωτογραφίας, με την παρακολούθηση του κύκλου σπουδών του Athens Art Studio.
  • Ο Στάθης Μάρκου γεννήθηκε το 1994 στην Έδεσσα. Είναι φοιτητής στο ΤΕΙ Κοζάνης, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Με την φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά περίπου 2 χρόνια. Ζει και εργάζεται στην Έδεσσα.
  • Ο Γιώργος Σουμελίδης γεννήθηκε στην Νάουσα το 1986, όπου και ζει. Σπούδασε Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα σε Δημόσιο ΙΕΚ. Η πρώτη του επαφή με την φωτογραφία ήταν το 2013 και από τότε αποτελεί και καθημερινή του ενασχόληση. Ασχολείται κυρίως με την φωτογραφία της φύσης και τοπίου και έχει λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις.
  • Ο Γιάννης Τόμτσης γεννήθηκε στην Έδεσσα. Με την φωτογραφία ασχολείται περίπου τέσσερα χρόνια. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο με τον Στράτο Καλαφάτη, ενώ επίσης έχει κερδίσει υποτροφία σε ιδιωτική σχολή της Θεσσαλονίκης μέσω διαγωνισμού φωτογραφίας. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις σε εκθέσεις  στην Θεσσαλονίκη και στην Έδεσσα.
  • Ο Δημήτρης Τσορλίνης γεννήθηκε το 1983 στην Σκύδρα όπου και κατοικεί. Είναι επαγγελματίας φωτογραφίας. Η αγάπη για την τέχνη της φωτογραφίας μεταδόθηκε από τον φωτογράφο πατέρα του. Η ενασχόλησή του με αυτήν ξεκίνησε από την εφηβική ηλικία. Σπούδασε στην Σχολή E.S.P. στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται στο κατάστημά του στην Σκύδρα.
  • Ο Χατζηδημητρίου Σάββας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την τυποποίηση-εμπορία ελαιολάδου σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το 2008 και πιο εντατικά μετά από διετές σεμινάριο πάνω στην τέχνη της φωτογραφίας στη φωτογραφική ομάδα F-14 στη Θεσσαλονίκη. Οι θεματικές του εστιάζονται κυρίως σε αστικά τοπία, θέλοντας να αναδείξει τα καλά και να καταδείξει τα τρωτά της καθημερινότητάς μας.    
  • Στην μνήμη του Ποιμενίδη Γιώργου (1961-2006) εκτίθενται φωτογραφίες από την προσωπική του συλλογή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *