Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Σηφάκης: Συγχαρητήρια στον Έδεσσαϊκό για την άνοδο του - Εξαιρετικές η Δόξα Εξαπλατάνου στο ποδόσφαιρο και ο ΦΟΑ στο μπάσκετ - Συγχαρητήρια και στην Δέσποινα Ζαπουνίδου

Δύο ομάδες της Πέλλας πλέον στην Γ’ Εθνική ( Αλμωπός και Εδεσσαϊκός)

Εξαιρετική εμφάνιση και για την Δόξα Εξαπλατάνου που έφθασε πολύ κοντά στην άνοδο

Συγχαρητήρια αξίζουν και για την ομάδα του ΦΟΑ στο μπάσκετ για την τιτάνια προσπάθεια της καθώς και στην Δέσποινα Ζαπουνίδου για την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο βάδην.

Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να επιδιώξει το καλύτερο δυνατόν στις δεδομένες συνθήκες για ενίσχυση των ομάδων και των αθλητών μέσω της συντήρησης και ουσιαστικής βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *