Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Άγριο έγκλημα αδέσποτου στην Ξιφιανή Αριδαίας!

 
Διαβάστε την ανακοίνωση - καταγγελία αναγνώστη του ialmopia:
 
Ένα αδέσποτο βρηκε τραγικο θανατο απο καποιον εγκληματια στην Ξιφιανη Αριδαιας. Το αδεσποτο , ο γνωστος Ρουλης ηταν περιπου 8 χρονων. Σκυλακι με φοβερη προσωπικοτητα αλλα οπως ολα τα αδεσποτα ειχε πολους φιλους και πολλους εχθρους. Το σκυλακι το βρηκαν στην γειτονια που το ταιζαν και το προσεχαν οι ανθρωποι σε μια λιμνη αιματος. Κυριακη πρωι. Καποιος το ειχε τρυπησει με μυτερο οργανο και πεθανε απο ακατασχετη αιμοραγια. Ειδοποιηθηκε η Αστυνομια και εγινε καταγγελια κατα παντως υπευθυνων.

Μια ολοκληρη γειτονια βυθιστηκε στο πενθος, επειδη καποιο άρρωστο μυαλο ικανοποιησε τα βαναυσα ενστικτα του. Σημερα ηταν ο Ρουλης αυριο θα ειναι ενα παιδι γιατι η κακοποιηση δεν εχει ορια. Ζουμε σε μια χωρα που οτι μας ενοχλει το σκοτωνουμε. Με λενε Ελενη Σαβρανιδου ζω στην Ξιφιανη με την μητερα μου. Χασαμε τον πατερα μου ξαφνικα και σαν εξ ουρανου εμφανιστηκε αυτο το αδεσποτο να γεμισει τα κενα της ψυχης μας. Περασαμε 5 χρονια μαζι με τον Ρουλη , πεντε υπεροχα χρονια . Καναμε τους γειτονες να τον αγαπησουν και ο καθενας ειχε την ωρα του που τον ταιζε. Δυστυχως δεν προλαβα τον ψυχοπαθη, γιατι ψυχοπαθης ειναι οποιος κανει κατι τετοιο.

Ευχαριστω πολυ την Φιλοζωικη Αριδαιας και ειδικα τον κ. Φωτη Παραστατιδη, τον προεδρο της φιλοζωικης για την αμεριστη συμπαρασταση τους και την κινητοποιηση τους.

Καλο ταξιδι Ρουλακο μου, σιγουρα σε περιμενουν πολλοι δικοι μου εκει πανω να σε φροντισουν. Σε ευχαριστουμε για ολες τις υπεροχες στιγμες που μας χαρισες. Σε ευχαριστω που με εκανες καλυτερο ανθρωπο.

3 comments:

  1. Εύχομαι να τον βρείτε και να μας τον φέρετε στην Έδεσσα, που τον ψάχνει η μάνα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά τα likes αλλά χαλαρώστε πια με τα σκυλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είσαι σκατοψυχος και ζεις ανάμεσα μας σου εύχομαι αργό και βασανιστικό θάνατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *