Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Στο 4ο Ετήσιο Event του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Όταν το φωτογραφικό υλικό είναι τόσο πολύ και τόσο εκτεταμένο, είναι λογικό το Δελτίο Τύπου να αργεί…..

Άξιζε όμως τον κόπο…

Ευχαριστούμε το Photorama για την απόλυτη κάλυψη της βραδιάς της 16ης Ιουνίου.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου βρήκαν το 4ο Ετήσιο Event του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ να είναι πλέον ιστορία και να καθιερώνεται στη συνείδηση του τοπικού και όχι μόνο κοινού.

Με την προσέλευση να πιάνει ποσοτικά τετραψήφιο αριθμό και την επίδειξη όλων των σπουδαστών μας από όλες τις ειδικότητες να αφήνουν άφωνους επαγγελματίες του χώρου και καλεσμένους….νιώθουμε ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση.

Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη οι σπουδαστές και οι σπουδάστριές μας, φιλοξένησαν, δεξιώθηκαν και διασκέδασαν στο πολυτελές ΠΑΝΘΕΟΝ στη Λουτρόπολη Αριδαίας, τους παρευρισκόμενους που έκαναν τον κόπο να φτάσουν στην πιο όμορφη άκρη της Πέλλας μας.

Κι αν η φιλοξενία είναι ταυτισμένη με την Ελλάδα και τους Έλληνες, τότε το βράδυ της Παρασκευής όλοι φρόντισαν να δείξουν τις ρίζες τους και τις αξίες τους.

Ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν και τον φωτογραφικό φακό να παίξει με τα φώτα, τις σκιάσεις και την αγωνία όλων για την έκβαση της βραδιάς.

Chef, Αρτοζαχαροπλάστες, Τουριστικά, Κομμωτές, Αισθητικοί, Τυροκόμοι, Εργοθεραπευτές, Συνοδοί Βουνού, Εκπαιδευτές και Διοίκηση σας παρουσιάζουν το 4ο Ετήσιο Event Επιδείξεων του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ…….

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος






1 comments:

  1. καταπληκτικη δουλεια
    σπουδαια διοργανωση
    τετοια να γινονται στην περιοχη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *