Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Aridea Seniors Tour 2017

Ξεκινά την Τετάρτη 14 Ιουνίουτο Aridea Seniors Tour, το διεθνές τουρνουά βετεράνων, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας, από την Τετάρτη 14 έως την Κυριακή 18 Ιουνίου.
Το Aridea Seniors Tour είναι διεθνές τουρνουά της ITF (International Tennis Federation) και συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες άνω των 35 ετών σε ηλικιακές κατηγορίες. Στο φετινό τουρνουά, χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή του Καναδού, ελληνικής καταγωγής Κου Manoloudis Dimitrios με έτος γέννησης το 1938.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης την Παρασκευή 16 Ιυνίου στις 10.00 ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος των Ανδρών θαπαρουσιάσει σε ανοιχτή συνάντηση την τεχνική του Natural Tennis.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *