Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Φιλικό του ΦΟΑ με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 3/6 η ομάδα μπάσκετ ΜΙΝΙ αγοριών του Φ.Ο. Αριδαίας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΑΡΗ, σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Nick Galis Hall). 

Η εμπειρία αυτή για τους παίκτες του ΦΟΑ ήταν πρωτόγνωρη, καθώς δεν είχαν αντιμετωπίσει ξανά τόσο δυνατό και οργανωμένο αντίπαλο. Μετά το αρχικό μούδιασμα, οι αθλητές της ομάδας μας χάρηκαν το παιχνίδι κι ήταν όλοι θετικοί στην απόδοσή τους αφήνοντας αισιόδοξους για το μέλλον τόσο τον προπονητή τους, όσο τη διοίκηση και τους γονείς τους που ήταν όλοι παρόντες.

Οι εντυπώσεις άκρως θετικές και από τους οικοδεσπότες για την ομάδα ΜΙΝΙ του ΦΟΑ, τους οποίους η διοίκηση και οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του συλλόγου ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενία και υποσχόμαστε να την ανταποδόσουμε στο μέλλον!
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *