Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Ατρόμητοι: Διήμερο εκδηλώσεων για το κλείσιμο της σεζόν της Ακαδημίας Μπάσκετ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΑΜΠΑΝΗ

Στις 9 και 11 Ιουνίου οι Ατρόμητοι αποχαιρέτισαν και επίσημα την σεζόν μέσα από διαφορές εκδηλώσεις.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή 9/6 όπου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Καμπάνη η καθιερωμένη γιορτή για το κλείσιμο της χρονιάς. Οι «Ατρόμητοι» αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από την Νέα Σάντα, τον Καμπάνη, τον Παντελεήμονα, το Γαλλικό, το Περιστέρι, την Ξυλοκερατιά και το Πεδινό του Δήμου Κιλκίς, αναμετρήθηκαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια, χωρισμένοι σε τμήματα ανά ηλικία, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο γενικός γραμματέας του συλλόγου κ. Βογιατζής Αναστάσιος ανέφερε,

{Οι γονείς δεν πρέπει να διστάζουν να στείλουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, και ειδικότερα στον σύλλογο μας ο όποιος απαρτίζετε από σωστούς παιδαγωγούς ,μην φοβούνται εάν το παιδί χτύπησε ίδρωσε κουραστεί γιατί αλλιώς δεν θα μάθει ,τέλος ζήτησε την βοήθεια όλων για να πάει ο σύλλογος ακόμη καλυτέρα}.

Ο προπονητής και υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Λαδάς Κωνσταντίνος έκανε μια αποτίμηση της χρονιάς που έκλεισε ,ανέφερε,

{Οι ομάδες των ανδρών και των μίνι αγοριών πήραν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ τα πήγαν αρκετά καλά, αλλά το θετικότερο από όλα είναι ότι παρουσιαστήκαν σε όλα τα γήπεδα της ένωσης παρά τις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, η υπόλοιπη ακαδημία πηρέ μέρος σε πάνω από δεκαπέντε φιλικά παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός. Τέλος προσέθεσε , σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στο μπάσκετ να τους

διδάξουμε τις αρχές του παιχνιδιού αλλά πρώτα να διαμορφώσουμε σωστούς χαρακτήρες και υστέρα κάλους αθλητές, ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για την άψογη συνεργασία που είχαν και ανανέωσαν όλοι μαζί το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο}Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια σε όλους τους αθλητές της ακαδημίας και επαίνους στους νικητές των διαγωνιστικών αναμετρήσεων της βραδιάς.

Επίσης από την διοίκηση μοιραστήκαν σάντουιτς, χυμοί, παγωτά σε όλα τα παιδιά και τους φίλους της ομάδας αλλά και κεράσματα τούρτας , λόγω γενεθλίων.Ακολούθησε η Κυριακή 11/6, συνέχεια με ημερησία εκδρομή στην Χαλκιδική για φιλικούς αγώνες με τον Π.Ο Μουδανιών με την συμμέτοχη όλης της ακαδημίας , βουτιές και μπάνιο στην παράλια των Νέων Φλογητών, πάρα τον άστατο καιρό, ,αλλά και άφθονο φαγητό και διασκέδαση ,όλοι οι Ατρόμητοι σαν μια μεγάλη οικογένεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *