Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Στο νηπιαγωγείο των Προμάχων ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Τους Προμάχους επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Γιώργο Γούδη και κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη.

Ο Δήμαρχος αποδέχτηκε την πρόσκληση των μαθητών του Νηπιαγωγείου του χωριού, οι οποίοι με γράμμα που του έστειλαν ζητούσαν την τοποθέτηση ειδικής πινακίδας μπροστά από το σχολείο τους που να προειδοποιεί τους οδηγούς ότι από το συγκεκριμένο σημείο γίνεται διέλευση παιδιών και να μειώνουν ταχύτητα. Με άμεση παρότρυνση του Δημάρχου, συνεργείο του Δήμου τοποθέτησε την πινακίδα και μίλησε στους μικρούς μαθητές οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χαμόγελα.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε στις νηπιαγωγούς ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθεί να ψηφίσει μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής πίστωση περίπου 40.000 ευρώ για την επισκευή και συντήρηση του κτιρίου που στεγάζεται το Νηπιαγωγείο και το οποίο παρουσιάζει σημαντικές φθορές κυρίως από την υγρασία. Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα απαλλάξουν το σχολείο από αυτό το πρόβλημα, ενώ παράλληλα θα περιλαμβάνουν και ευπρεπισμό του αύλειου χώρου με την κατασκευή νέας περίφραξης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *