Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ρούλα Μούλη: «Καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα!»

Η Ρούλα Μούλη δεν θα ακολουθήσει την Εθνική ομάδα στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Συμμετείχε στο πρώτο χρονικό διάστημα της προετοιμασίας και μίλησε στο sportshero.gr, για το κλίμα στην ομάδα και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εκεί.

«Αυτό που θέλω να πω αν και ξέρω ότι θα φανεί γραφικό, είναι πραγματικά τιμή να αγωνίζεσαι με τα χρώματα της χώρας σου, να τιμάς το εθνόσημο. Αν και δεν συνέχισα με την Εθνική Ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν εκεί για κάποιο διάστημα, με το προπονητικό επιτελείο και όλα τα κορίτσια. Μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις από την προετοιμασία με τις καλύτερες παίκτριες της χώρας σου. Το κλίμα της ομάδας είναι πολύ καλό, κάτι το οποίο θα αποτελέσει όπλο για τη δύσκολη συνέχεια. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο Ευρωμπάσκετ, η προσπάθεια των κοριτσιών είναι πολύ μεγάλη, διαθέτουμε ψυχή και ταλέντο, αλλά και την τεράστια εμπειρία της Εβίνας Μάλτση και της Στέλλας Καλτσίδου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία!!»

Σχετικά με το δικό της μέλλον στην επερχόμενη Α1 η Θεσσαλονικιά σούτινγκ γκαρντ μας είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω που θα αγωνίζομαι του χρόνου. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναικό, υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, όπως και μια πρόταση από το εξωτερικό. Όλα είναι ανοιχτά!!»
 
 
 
απο το sportshero.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *