Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ:«Ευχαριστούμε Πολύ! Καλή Τύχη!»

Καθώς βρισκόμαστε στο μέσο της μεταγραφικής περιόδου, ανακοινώνονται σήμερα, οι πρώτες αποχωρήσεις από την ομάδα, καθώς και η ανακοίνωση του Δ.Σ. που τις συνοδεύει.


Πιο συγκεκριμένα ανακοινώνεται: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές Κουρκούτα Χρήστο, Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο, Μαντζόλη Χάρη και Λάλλα Τόλη για την αγωνιστική τους προσφορά προς τον σύλλογό μας. Η επιθυμία τους να συνεχίσουν σε άλλους συλλόγους είναι σεβαστή και αποδεκτή. Τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό αλλά και σε αθλητικό επίπεδο. Ευχαριστούμε πολύ! Καλή τύχη! Το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ. ΔΙΟΥ.»Στην ΑΓΕ Πιερίας θα συνεχίσουν οι Κουρκούτας Χρήστος και Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *