Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας, ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του κέντρου δεξιώσεων ¨ΠΑΝΘΕΟΝ¨ κ. Δήμτση Γεώργιο, για την προσφορά του σε μερίδες μαγειρεμένου φαγητού οι οποίες και δόθηκαν σε οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας.

Ευχαριστούν επίσης και όλους εκείνους που καθημερινά στηρίζουν το κοινωνικό έργο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. με τις προσφορές της αγάπης τους.

Η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη που επιδεικνύετε, χαρίζουν χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας και χαράς στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, και σε εμάς δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για προσφορά στην τοπική κοινωνία.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *