Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Άποψη του Ανέστη Αναστασιάδη σχετικά με το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ

Σήμερα αρχίζει το συνέδριο της δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Αθήνα και μάλιστα με φοβερό καύσωνα με την ελπίδα ότι οι σύνεδροι θα είναι εκεί εκτός από έμενα ίσως και άλλους για πολλούς λόγους .Τι άραγε περιμένει ο κόσμος από αυτήν την παράξενη μάζωξης που για πρώτη φορά από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ γίνετε ένας αχταρμάς κομμάτων από τον ίδιο χώρο ;.

Δεν ξέρω πόσο σοβαρή είμαστε για αυτήν την κατάσταση και πόσο ιστορικά υπεύθυνοι είμαστε για αυτό που γίνετε σήμερα .

Τέλος ότι και να πούμε θα είναι λίγα και εκείνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε το αυτονόητο δηλαδή να αποφασιστεί και μάλιστα ομόφωνα να γίνει μια παράταξη η αν δεν γίνει νομίζω ότι θα γεμίσει αυτός ο χώρος με αρκετούς αρχηγίσκους με σκοπό και σε λίγο καιρώ να εξαφανιστούν όλοι .

Το λέω αυτό γιατί εδώ και δυο χρόνια δεν βλέπουμε τίποτε παρά μερικές κινήσεις πολιτών η κάποιους παρέες που ήθελαν να παίξουν το δικό τους πολίτικο παιχνίδι και όταν διαπίστωναν ότι είναι μόνοι το μόνο που έκαναν γελούσαν κρυφά για την δική του πολιτική βλακεία .

1ον Αρά πρόταση δεν ξέρω αν κάποιος με ακούσει είναι και μέχρι την Κυριακή όσοι και αν είναι στο συνέδριο να πάρουν αυτήν την απλή απόφαση ένα κόμμα και ένα όνομα εδώ και τώρα .

2ΟΝ Μέχρι τις νέες εκλογές αρχηγός αυτής της παράταξης θα πρέπει να παραμένει η Φ. Γεννήματα και όχι τάχα να κάνουμε εκλογές από την βάσει και ποια βάσει δεν μας το λένε για να εκλέξουμε νέο αρχηγό και καμιά 10αρια αρχηγίσκους που θα έχουμε μετά από αυτές τις εκλογές.

3ΟΝ Ελπίζω ότι αυτό θα προτείνουν και ο Σημίτης ο Βενιζέλος και ο Παπανδρέου δεν λέω για άλλους που δεν έχουν καμιά πολιτική οντότητα έκτος από την ΔΗΜΑΡ που ξέρουμε ότι αυτό θέλει .

4ΟΝ Στις εκλογές και αυτό πρέπει τώρα και να αποφασιστεί για να μην έχουμε παρατράγουδα οπότε και αν γίνουν στο επικρατείας και αυτό είναι το ποιο σωστό να είναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος ,στην Πάτρα από ιστορικής πλευράς ο Γεώργιος Παπανδρέου και όλοι μαζί να δούμε που μπορεί να πάρει έδρα η ΔΗΜΑΡ έκτος αν το επικράτειας βγάλει δυο έδρες μακάρι

Αυτές τις άπλες προτάσεις κάνω και δεν μπαίνω στο πρόγραμμα που θέλει και δουλειά και αποφασιστικότητα με αυτά που θα πούμε και αν μπορούν να γίνουν .0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *