Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

«Έκλεισε» Κώστα Κυριακίδη η Βέροια

Στη Βέροια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Κυριακίδης, που συμφώνησε με την ομάδα της Ημαθίας και άμεσα ξεκινά προπονήσεις και ανακοινώνεται επίσημα.

Ο 24χρονος καλύπτει αρκετές θέσεις και θα λύσει τα χέρια του Απόστολου Χαραλαμπίδη, τόσο ως δεξί μπακ, όσο ως στόπερ, αλλά και υπηρεσιακά ως αμυντικό χαφ.

Ο Κυριακίδης έχει μεγάλη εμπειρία στη Φούτμπολ Λιγκ, από την προϋπηρεσία του σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ζάκυνθο και μέχρι πρότινος Αγροτικό Αστέρα, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Γ΄ Εθνική με τον Αετό Σκύδρας παλιότερα.

Άμεσα αναμένονται νέες προσθήκες στη «Βασίλισσα» του Βορρά (πιθανότατα υπογράφουν οι δοκιμαζόμενοι Κουτογλίδης και Λαζόπουλος), ενώ την Κυριακή θα δοθεί το επόμενο φιλικό, εκτός έδρας με τον νεοφώτιστο στη Γ΄ Εθνική, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. 
 
 
 


Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ | arenafm.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *