Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Σηφάκης: Μέσα στον Σεπτέμβριο ανακοινώνεται η ίδρυση Κέντρων Υποστήριξης Δανειοληπτών σε Έδεσσα και Γιαννιτσά

Μέσα στον Σεπτέμβριο ανακοινώνεται η ίδρυση Κέντρων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών σε Έδεσσα και Γιαννιτσά


Ήδη η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους έχει συνεννοηθεί με τους Δήμους Έδεσσας και Γιαννιτσών για τους χώρους που θα λειτουργήσουν τα Κέντρα.

Στην Έδεσσα θα λειτουργήσει μέσα στο ΚΕΠ ( Περδίκα15) και στα Γιαννιτσά δίπλα στην Πολεοδομία ( Μητροπόλεως 31)


Στόχος είναι η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους πολίτες, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, λόγω της οικονομικής κατάστασης.

Είναι γνωστό ότι πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η ίδρυση σε 30 δήμους της χώρας και 24 Περιφερειακές Ενότητες Κέντρων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (Κ.Ε.Υ.Δ.).

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για δομή που εγκαινιάσθηκε τον περασμένο Μάρτιο από τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Τότε εγκαινιάσθηκε το πρώτο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *