Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Επισκευή περίφραξης και διαμόρφωση αύλειου χώρου στο Νηπιαγωγείο Προμάχων

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να δημοπρατηθεί το έργο που περιλαμβάνει την επισκευή περίφραξης και διαμόρφωση αύλειου χώρου στο Νηπιαγωγείο Προμάχων, όπως δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος ο οποίος επισκέφθηκε πριν λίγο καιρό το σχολείο και είδε από κοντά τα προβλήματα ανταποκρινόμενος σε γράμμα που του είχαν στείλει τα παιδιά.

Η σχετική μελέτη περιλαμβάνει την καθαίρεση της υφιστάμενης περίφραξης και την κατασκευή νέου τοιχίου το οποίο θα επενδυθεί από την εξωτερική πλευρά με σχιστόλιθο. Επίσης θα τοποθετηθούν μεταλλικά κιγκλιδώματα και πόρτες στις εισόδους. Στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου θα κατασκευαστεί διάδρομος με επίστρωση πλακών τσιμέντου, θα επενδυθεί το υφιστάμενο δυτικό τοιχίο με το ίδιο υλικό της περίφραξης και θα τοποθετηθούν δύο καθιστικά με σκελετό από χυτοσίδηρο.

Παράλληλα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υγρασία που παρατηρείται εσωτερικά του κτιρίου, ο ακάλυπτος πίσω χώρος θα διαστρωθεί με κονιόδεμα και θα γίνει επάλειψη με μονωτικό υλικό, καθώς επίσης θα τοποθετηθεί το απαιτούμενο κανάλι περισυλλογής των νερών. Τέλος, θα τοποθετηθούν τσιμεντόπλακες και ο τοίχος θα επενδυθεί με υλικό όμοιο της περίφραξης και θα γίνουν εργασίες επιχρισμάτων και εξωτερικών χρωματισμών σε τμήματα της πρόσοψης της αποθήκης, ώστε αυτός ο χώρος να γίνει και επισκέψιμος από τους μαθητές για μελλοντική χρήση.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 27.963,49 ευρώ (με το ΦΠΑ) από τη ΣΑΤΑ σχολικών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *