Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Παίρνει φωτιά το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - Ο Γιαουτζής στο Μαυροβούνι

Ενα ολοκληρο καλοκαιρι βομβες εσκαγαν για πολλες ομαδες του Νομου με τις μεταγραφες που εκαναν. Ο δραστηριος ομως προεδρος της Δοξας Μαυροβουνιου δεν ειχε πει την τελευταια του λεξη. Ετσι με μια κινηση ματ εκανε δικο του τον δεξιοτεχνη εμπειρο μεσο Βασιλη Γιαουτζη βαζοντας κυριολεκτικα ''τα γυαλια'' σε πολλες ομαδες αφου οι ενδιαφερομενοι για τον πολυταλαντο παικτη ηταν πολλοι. 

Το βιογραφικο του Ημαθιωτη παικτη βαρυ αφου εχει φοερσει την φανελα των Λευκαδιων,Ειρηνουπολης,Αιγινιακου Αρη, Αλμωπου και Αχιλλεα Νεοκαισαρειας.και τωρα πια την ασπρομαυρη φανελα της Δοξας Μαυροβουνιου. Η προσθηκκη του εμπειρου παικτη στο ροστερ της ομαδος δειχνει ξεκαθαρα τους στοχους της οι οποιοι δεν ειναι αλλοι απο την κορυφη και τον πρωταθλητισμο. Δυναμικος και αποφασισμενος για ολα ο προεδρος Τεο Δανιηλιδης που δεν αποκλειεται να ανακοινωσει και ακομη ενα ονομα που θα σκορπισει πανικο στην κατηγορια.
 
 
 
 
επιμελεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *