Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Αναπτυξιακή Πέλλας: Απάντηση σε δημοσίευμα

Απάντηση σε δημοσίευμα

Σε ότι αφορά την ανάρτησή σας με θέμα «καταγγελία αναγνώστη μας» η οποία αναφέρεται στην Αναπτυξιακή Πέλλας και στην Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη συμβάσεων έργου μηχανικού και γεωτεχνικού από την Αναπτυξιακή Πέλλας σας ενημερώνουμε τα εξής:

Κάθε δικαστική απόφαση που δικαιώνει εργαζόμενο ή άλλο φορέα για ζητήματα παρελθόντων ετών (στην προαναφερόμενη περίπτωση έτους 2009) είναι σεβαστή, αδιαμφισβήτητη και εκτελεστέα από την ΑΝΠΕ.

Ωστόσο ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει η πρόσφατη Πρόσκληση για συμβάσεις έργου με ειδικό προσωπικό, με θέματα που αφορούν προηγούμενα υλοποιημένα προγράμματα. Η συγκεκριμένη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, η οποία αναφέρεται στο δημοσίευμά σας, προβλέπεται από την ΥΑ 8427/01.08.2017 (ΦΕΚ 2747/β’/04.08.2017-ΑΔΑ 7ΞΘΝ4653ΠΓ-0Α7) είναι επιλέξιμη δαπάνη του Leader/CLLD. Συνεπώς είναι προϋπόθεση έτσι ώστε να ενισχυθεί η ΑΝΠΕ με τους κατάλληλους υψηλών προσόντων επιστήμονες ώστε να είναι αποτελεσματικό το έργο της σχετικά με το νέο Leader/CLLD.

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *