Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Έναρξη της ακαδημίας Volley ΦΟ Αριδαίας

Το έντονο ενδιαφέρον, η μεγάλη ανταπόκριση και η τεράστια βελτίωση των κοριτσιών του τμήματος βόλεϊ του Φ.Ο. Αριδαίας κατά την πρώτη χρονιά της λειτουργίας του, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για δεύτερη χρονιά με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση.

Έτσι, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών βόλεϊ για κορίτσια του Φ.Ο. Αριδαίας για την περίοδο 2017-2018.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 3 μ.μ. ως τις 5 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10 π.μ. ως τις 12 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας. Στα τμήματα θα γίνονται δεκτά κορίτσια Δ', Ε', ΣΤ' Δημοτικού και Α', Β', Γ' Γυμνασίου.

Προπονητές των ακαδημιών παραμένουν ο έμπειρος γυμναστής Γιώργος Χασάπης και η γυμνάστρια Ρίτσα Πρόικου, συνεχίζοντας την άκρως επιτυχημένη προσπάθεια της προηγούμενης χρονιάς.
Η προσπάθεια αυτή ενισχύεται και οργανωτικά, καθώς αναλαμβάνουν νέες έφοροι του τμήματος η Όλγα Ολλανδέζου και η Ελισάβετ Γρηγοριάδου, τις οποίες καλοσωρίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΦΟΑ και τις ευχόμαστε καλή δύναμη!

Πληροφορίες 6973838509 Ρίτσα Πρόικου


Με τιμή
Το ΔΣ του Φ.Ο. Αριδαίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *