Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας από το Δημοτικό σχολείο Όρμας για το έπος του '40

«ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ»

- ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Την εορτή του Δημοτικού Σχολείου Όρμας για την Επέτειο του ΌΧΙ παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Αβραμίκα και τον Πρόεδρο του χωριού κ. Χρήστο Μήνου.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και βαθύτατων συναισθημάτων, τιμήσαμε μαζί με τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους ήρωες που πολέμησαν και αγωνίστηκαν στο Έπος του '40. Όλους εκείνους που έδωσαν και το αίμα τους για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι. Όλους αυτούς που έκαναν τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ουίνστον Τσώρτσιλ να πει την ιστορική φράση «ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ». Αυτές οι γιορτές καταδεικνύουν την ανάγκη παρουσίας των σχολείων σε όλα τα χωριά μας. Αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της τοπικής μας κοινωνίας και οφείλουμε να κάνουμε όλοι μαζί τα πάντα για να τα κρατήσουμε ανοιχτά. Γι’ αυτό ως Δημοτική Αρχή έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα αυτό. Όπως ανακοίνωσα και κατά την όμορφη αυτή εκδήλωση, έχουμε ήδη προγραμματίσει για το Δημοτικό Σχολείο της Όρμας παρεμβάσεις ελαιοχρωματισμού και συντήρησης, οι οποίες είναι αναγκαίες να γίνουν και θα υλοποιηθούν σύντομα».

1 comments:

  1. Κυριε δήμαρχε σας περιμένουμε Στην ΛΑΓΚΑΔΙΑ 1 Νοεμβρίου στην
    ΓΙΟΡΤΉ του χωριού μας να συζητήσουμε το πρόβλημα μας με την καινούργια παιδική χαρά και το
    Σχολείο θα είναι και ο κύριος
    Βασίλης Παναγιώτιδη και φυσικά η
    Προεδρινα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *