Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Συντήρηση κτιρίου και εγκαταστάσεων Δημοτικού Καταστήματος Εξαπλατάνου

Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του κτιρίου και των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (πρώην Δημαρχείου) Εξαπλατάνου.

Συγκεκριμένα, έγιναν εργασίες ελαιοχρωματισμού τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Επίσης, το κτίριο μονώθηκε, αφού αντικαταστάθηκαν τα σπασμένα κεραμίδια της στέγης και οι σάπιες υδρορροές, ώστε να αποφευχθεί η υγρασία.

Πρόκειται για μια παρέμβαση, που εντάσσεται στα πλαίσια του γενικού νοικοκυρέματος κτιρίων που υλοποιεί η σημερινή Δημοτική Αρχή, σεβόμενη την δημοτική περιουσία. Είναι ενδεικτικό, ότι το συγκεκριμένο κτίριο, το οποίο στεγάζει δημοτικές υπηρεσίες, είχε πολλά χρόνια να συντηρηθεί και παρουσίαζε σημαντικές δυσλειτουργίες.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη των εργασιών ανέρχεται σε 7.000 ευρώ (με το ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από τη ΣΑΤΑ 2017.

1 comments:

  1. Σας παρακαλούμε προσπαθειστε να γίνει ή καινούργια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *