Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

"Ο Μενέλαος Λουντέμης της καρδιάς μας" στον κινηματογράφο Αλκυονίδα

Η Άνκα Κρισαλίτσα, μορφωτική ακόλουθος της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, ο υπεύθυνος του κινηματογράφου «Αλκυονίδα» και της «New Star»...
 
Βελισσάριος Κοσσυβάκης, ο βετεράνος μαχητής του Δ.Σ.Ε., σκηνοθέτης και ηθοποιός Μάνος Ζαχαρίας, η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, η ηθοποιός Γωγώ Κατσογιάννη, ο μουσικός Νίκος Θεοδωράκης, η σύζυγος του Πάνου Τζαβέλα, Νατάσα Παπαδοπούλου, ο ποιητής και υπεύθυνος του περιοδικού και των εκδόσεων «Μανδραγόρας», Κώστας Κρεμμύδας, ο ποιητής Γιώργος Δουατζής, ο συγγραφέας του βιβλίου, ιστορικός-φιλόλογος, Δημήτρης Δαμασκηνός και ο συγγραφέας Χρήστος Τσαντής, υπεύθυνος των «Εκδόσεων Ραδάμανθυς», ήταν οι συντελεστές της εκδήλωσης που έγινε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στον κινηματογράφο «Αλκυονίς».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *