Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Βελτίωση αγροτικών υποδομών ΤΚ Βορεινού, Νεοχωρίου, Πευκωτού - Εργασίες στο Γυμνάσιο Φούστανης

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΟΡΕΙΝΟΥ – ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΕΥΚΩΤΟΥ


Στην βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας που αφορά στον τομέα της άρδευσης στην Τ.Κ. Βορεινού και του οικισμού Νεοχωρίου, προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν παρεμβάσεις πλήρους αποκατάστασης σε δύο δίκτυο τσιμενταύλακα, μήκους περίπου 30 μέτρα το καθένα, τα οποία εξυπηρετούν στη μεταφορά του νερού στα αγροκτήματα Βορεινού και Νεοχωρίου. Επίσης, θα κατασκευαστεί τσιμενταύλακας μήκους περίπου 90 μέτρων στην περιοχή «Ισβορ» του Νεοχωρίου.

Με την παρέμβαση αυτή λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα απώλειας του νερού άρδευσης, που είχε δημιουργηθεί λόγω καθίζησης του εδάφους, ενώ η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται σε 24.575 ευρώ με το ΦΠΑ (ΛΑΓΗΕ 80% 2015).

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Πριν λίγους μήνες επισκέφθηκα την Τ.Κ. Βορεινού – Πευκωτού – Νεοχωρίου και είδα από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικισμού. Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Βασίλη Ματζηρίδη και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Γιώργο Τσαπράζη και Χαρίτων Τσαπακίδη καταγράψαμε όλα τα ζητήματα και σήμερα ήρθε πλέον η ώρα να υλοποιήσουμε αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε. Η Δημοτική μας Αρχή αξιοποιεί με ουσιαστικό τρόπο τα χρήματα του ΛΑΓΗΕ και τα αποδίδει στους πολίτες με ένα έργο που θα ωφελήσει σημαντικά τους αγρότες μας».


ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ




Εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού υλοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο Φούστανης.

Συγκεκριμένα, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις όπως η συντήρηση της στέγης και των υπαίθριων βρύσεων. Παράλληλα, κατασκευάστηκε νέα ράμπα για την εξασφάλιση πρόσβασης στο ισόγειο του κτιρίου. Επίσης, έγιναν εργασίες συντήρησης στην περίφραξη και επισκευάστηκαν οι κατεστραμμένες πλάκες του διαδρόμου από την είσοδο του προαύλιου χώρου μέχρι την είσοδο του κτιρίου.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη των εργασιών ανέρχεται σε 4.500 ευρώ (με το ΦΠΑ) από την ΣΑΤΑ Σχολικών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *