Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Μεγάλη επιτυχία της ομαδικής αιμοδοσίας του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας

Πάνω από 25 εθελοντές αιμοδότες μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ (εργαζόμενοι Δήμων Έδεσσας, Σκύδρας και Αλμωπίας) προσήλθαν στην ομαδική αιμοδοσία που οργάνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου σε συνεργασία με το Νοσοκομείο, στο χώρο του παραγωγικού Εργαστηρίου ΑμΕΑ «ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ» Έδεσσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 από ώρα 9π.μ. ως 1μ.μ.

Ο χώρος που έγινε η ομαδική αιμοδοσία στο «ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ» δίπλα στο ΕΚΑΒ, απέναντι από το ΞΕΝΙΑ ήταν ιδανικός, με άνετο πάρκινγκ και η φιλοξενία από τα στελέχη του Μιχάλη Χρυσό και Μαρία Μάινου – Παλάνη εξαιρετική!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Διευθυντή της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου κ. Σταύρο Νούση καθώς και στις νοσηλεύτριες κυρίες Μαρία Μανουσαρίδου και Χασάνδρα Αναστασία, που ακούραστα ενημέρωναν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Ομοίως ευχαριστεί θερμά και τους εργαζόμενους στους Δήμους, εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν. Ραντεβού και στην επόμενη ομαδική αιμοδοσία του Συλλόγου την Άνοιξη του 2018 με ακόμα περισσότερους εθελοντές!

Η Τράπεζα αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε το 1993 και έχει σημαντική προσφορά στο κίνημα αιμοδοσίας.

Εκατοντάδες εθελοντές αιμοδότες έχουν συμμετάσχει στις ομαδικές αιμοδοσίες που έχει οργανώσει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια.

Η Τράπεζα αίματος του Συλλόγου σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας, εξυπηρετεί τα μέλη του (και τους συγγενείς τους πρώτου βαθμού) για τις ανάγκες σε αίμα, όποτε χρειαστούν.

Μην διστάζετε! Η αιμοδοσία είναι γρήγορη, ασφαλής και σώζει ζωές!

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *