Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Κινηματογραφική Λέσχη Έδεσσας: Εγώ, ο Ντάνιελ Μπέικ (2016)

Ο Φ.Σ.Ε. «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ., την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στις 8:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (αίθουσα προβολών) θα προβάλλει την ταινία:


ΕΓΏ, Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΛΕΙΚ (2016)


Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς

Ηθοποιοί: Ντέιβ Τζονς, Μπριάνα Σαν, Χέιλι

Διάρκεια: 100 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική



Ο Ντάνιελ Μπλέικ, ένας ξυλουργός άνω των 50 αρρωσταίνει και χρειάζεται για να ζήσει την κοινωνική πρόνοια. Ο δρόμος του θα διασταυρωθεί με μια ανύπαντρη μητέρα, την Κέιτι, που η μοίρα την έχει φέρει σε παρόμοια θέση. Όμως, η βρετανική γραφειοκρατία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη, προσπαθώντας να αποφύγει τις πολλές πληρωμές, και η προσπάθεια των δύο αυτών ανθρώπων αναδεικνύεται σε Γολγοθά. Χρυσός Φοίνικας στο φεστιβάλ των Κανών.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *