Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Οι μόνιμες προσλήψεις αφορούν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων, την καθαριότητα και την ΔΕΥΑ, όχι τα Λουτρά

Γιάννης Σηφάκης : Οι μόνιμες προσλήψεις που με σκληρή διαπραγμάτευση του Υπουργού Πάνου Σκουρλέτη και την κυβέρνησης εξασφαλίστηκαν για τους Δήμους αφορούν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων που στον Δήμο Αλμωπίας είναι η καθαριότητα του Δήμου και η ΔΕΥΑ.

Απορώ γιατί αυτά που γνωρίζουν όλοι οι Δήμοι από πολύ καιρό δείχνει να τα αγνοεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας.

Πότε τα Λουτρά ήταν ανταποδοτική υπηρεσία και θα έπρεπε το Υπουργείο να εγκρίνει μόνιμες θέσεις με βάση την εξαίρεση που πέτυχε η κυβέρνηση;

Οι εργαζόμενοι καθαριότητας και των Λουτρών θα διεκδικήσουν τις 10 θέσεις που ζήτησε ο Δήμος και το Υπουργείο ενέκρινε στο σύνολο τους.

Αν επιθυμεί ο κ. Δήμαρχος και «κόπτεται» τόσο ας ζητήσει και άλλες μόνιμες θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες και εξασφαλίζουμε ότι θα εγκριθούν από τον Υπουργείο Εσωτερικών.

Για την επιχείρηση των Λουτρών ισχύει ο κανόνας προσλήψεων 1:4 των μνημονίων και είναι αδύνατη σε αυτή την συγκυρία η εξασφάλιση μόνιμων θέσεων.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα γνωρίζουν τους αγώνες της κυβέρνησης για τις παρατάσεις της εργασίας τους και την επιπλέον μοριοδότηση τους για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό για τις μόνιμες θέσεις που ζήτησαν και παίρνουν οι Δήμοι. Θυμούνται ακόμη την στάση των Δημάρχων και της ΚΕΔΕ στις προσπάθειες αυτών των χρόνων για την κατοχύρωση της εργασίας τους.

Να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε, το τελευταίο διάστημα, σημαντικά κονδύλια για τον Δήμο Αλμωπίας , τα ληξιπρόθεσμα των παιδικών σταθμών 480.000,00 €, τα ληξιπρόθεσμα της ΔΗΚΕΑ 202.000,00 €, για την λειψυδρία 60.000,00 € και άλλα κονδύλια.

Επισυνάπτεται ανάρτηση του aftodioikisi.gr για τις προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες.

http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/dimoi-proslipseis-6-667-monimon-meso-asep-diadikasia-xronodiagramma-eidikotites-moriodotisi/

1 comments:

  1. Οι εργαζόμενοι το μόνο που θυμούνται είναι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα! Πιο kolotoubas....δεν γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *