Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΔΙΕΚ Έδεσσας στο Βαρόσι

Την πρώτη του εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε το τμήμα Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του ΔΙΕΚ Έδεσσας, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017. 
 
Υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών Κάλλου Βαρβάρας και Μουστάκα Ελένης, σπουδαστές και σπουδάστριες επισκέφτηκαν το Λαογραφικό Μουσείο της Έδεσσας, όπου ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της τουριστικής αυτής υποδομής και ξεναγήθηκαν στους χώρους του. Επόμενος σταθμός της εκπαιδευτικής δραστηριότητας ήταν ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ως χώρος θρησκευτικού τουρισμού. Εντός του Ναού έγινε ενημέρωση για την επισκεψιμότητα του διατηρητέου αυτού μνημείου, που αποτελεί πόλο έλξης και σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής. 
 
Οι σπουδαστές ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική τους δραστηριότητα με περιήγηση στη συνοικία Βαρόσι, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν το ιστορικό αυτό σημείο της Έδεσσας και να συζητήσουν για τις δυνατότητες τουριστικής αξιοποίησης.
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *