Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Συμμετοχή των Λουτρών Πόζαρ και του Δήμου Αλμωπίας στο Συνέδριο Τουρισμού στην Ιταλία

ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ

«ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»Μια πολύ σημαντική συμμετοχή των Λουτρών Πόζαρ και του Δήμου Αλμωπίας ήταν αυτή που διεξήχθη στην Ιταλία στην πόλη Cori, δίπλα στη Ρώμη. Ένα Συνέδριο Τουρισμού στο οποίο συμμετείχαν Δήμοι και πολλοί επαγγελματίες που ασχολούνται με το Τουρισμό.

Στη συνάντησή αυτή δόθηκε η ευκαιρία στην αποστολή του Δήμου Αλμωπίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο και Πρόεδρο των Λουτρών κ. Δημήτρη Μπίνο, να παρουσιάσει για άλλη μια φορά την Ευρωπαϊκή μας Λουτρόπολή.

Δύο θεματικές κυριάρχησαν: Του Θρησκευτικού και του Ιαματικού Τουρισμού. Καταγράφηκαν κατά γενική άποψη θέσεις που έχουν να κάνουν με την ανάγκη ανάδειξης συνθετικά όλων των μορφών Τουρισμού και παρουσιάστηκαν Τουριστικά Προϊόντα από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Στο συνέδριο συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Αβραμίκας και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Γιάννης Μπίνας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Η συμμετοχή μας στο Συνέδριο του Τουρισμού της Ιταλίας φέρνει θετικά και ουσιαστικά αποτελέσματα. Από μόνο του το γεγονός μας κάνει συνομιλητές με τους Ευρωπαίους υπεύθυνους στον τομέα του Τουρισμού. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στον Τουρισμό και γι’ αυτό έχω αναλάβει προσωπικά το χαρτοφυλάκιο της Τουριστικής Ανάπτυξης. Τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας είναι ορατά. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερες προοπτικές».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *