Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Συντήρηση των σχολικών κτιρίων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας

Στη συντήρηση των σχολικών κτιρίων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας, προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. η μελέτη περιελάμβανε την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στα παράθυρα της πολυαισθητηριακής αίθουσας, για λόγους ασφαλείας. Επίσης, τοποθετήθηκε σήτα στο παράθυρο της κουζίνας. Στο 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας έγιναν εργασίες ελαιοχρωματισμού στο διάδρομο του ισογείου και του ορόφου, ενώ παράλληλα επισκευάστηκε η σκάλα της εισόδου με την τοποθέτηση νέων μαρμάρων, καθώς υπήρχαν καταστροφές.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη των παραπάνω εργασιών, ανέρχεται σε 7.200 ευρώ (με ΦΠΑ).

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη συνάντησή του με τον Διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ενημερώθηκε για τη λειτουργία του σχολείου, ενώ υπάρχει αίτημα για τη δημιουργία θερμοκηπίου στον πίσω χώρο, κάτι το οποίο θα δρομολογήσει άμεσα ο Δήμος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *