Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: The Believer (2001)

Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club: Πρόκειται για παιδιά από την περιοχή μας, οι οποίοι έχουν πάθος με τον κινηματογράφο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα γράφουν τις δικές τους κριτικές - απόψεις - προτάσεις σχετικά με ταινίες που έχουν προβληθεί στο... μαγικό άσπρο πανί και που αξίζει να δούμε. 
 
Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club - Η επίσημη σελίδα στο facebook

 
The Believer - Ο πιστός (2001)


Αμερικανική ταινία, σε σκηνοθεσία Χένρι Μπιν. Γιατί ένας Εβραίος να απαρνηθεί τη θρησκεία και τη φυλή του; Γιατί να ενστερνίζεται την ιδεολογία των Ναζί; Το The believer καταπιάνεται περισσότερο με το πρόβλημα του αντισημιτισμού ως θεωρία βασισμένο στη νέα γενιά της εποχής μας. Ο Ντάνι είναι ένας νεοναζί, πανέξυπνος και με καλό πνευματικό επίπεδο, ο οποίος έρχεται σε επαφή με μια αμερικανική φασιστική οργάνωση. Εκεί θα γνωρίσει τα μέλη της και θα αναπτύξουν πρωτότυτες θεωρίες μίσους κατά των Εβραίων... Ας παρακολουθήσουμε τον τότε νεαρό Ράιαν Γκόσλινγκ να ξεδιπλώνει το υποκριτικό του ταλέντο! Με τους: Ράιαν Γκόσλινγκ, Σάμερ Φοίνιξ, Τερέζα Ράσελ, Μπίλι Ζέιν.

 

ialmopia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *