Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Οι Κομμωτές του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σε επαγγελματικές κομμώσεις-χτενίσματα της ΚΥΑΝΑ στο Melies Boutique Hotel στα Λουτρά Πόζαρ!

Οι σπουδαστές Κομμωτικής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ συμμετείχαν σε σεμινάριο της εταιρείας ΚΥΑΝΑ που αποτελεί σταθερό συνεργάτη του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ εδώ και πολλά χρόνια.

Η επίδειξη χτενισμάτων και κομμώσεων πραγματοποιήθηκε στο γνωστό Ξενοδοχείο Melies Boutique Hotel στο Λουτράκι Αριδαίας τοποθετημένο στο καταπράσινο περιβάλλον των Λουτρών Πόζαρ. Στο εντυπωσιακό σαλόνι του οι σπουδαστές μας συμμετείχαν στο σεμινάριο είτε ως μοντέλα είτε ως βοηθοί, ενώ οι τεχνικοί της ΚΥΑΝΑ πραγματοποίησαν μια επίδειξη με πλήρη επαγγελματισμό και διάθεση για προσφορά.

Ευχαριστούμε τόσο την ΚΥΑΝΑ που μας στηρίζει με τη συνεργασία της, όσο και τις εκπαιδεύτριες κ. Πασχαλίδου Μαρία και κ.Σαμαρτζίδου Σοφία για την πρωτοβουλία, ενώ ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνουμε στη διεύθυνση του Melies BOutique Hotel και τον κ. Μοσχάκη Φώτη.

Ευχόμαστε Καλές Γιορτές σε όλες και όλους !!!


Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *