Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018

Χρηματοδότηση της Αλμωπίας με 200.000,00€ για αποκαταστάσεις από θεομηνίες

Γιάννης Σηφάκης: Η κυβέρνηση χρηματοδοτεί τον Δήμο Αλμωπίας με 200.000,00 € για την αποκατάσταση των ζημιών από θεομηνίες. Ο βουλευτής επικοινώνησε με τον Υπουργό για τον καθορισμό του τελικού ποσού της χρηματοδότησης και πέτυχε η χρηματοδότηση από 150.000,00 € να ανεβεί σε 200.000,00 €.

Η κυβέρνηση ήδη χρηματοδότησε τον Δήμο Αλμωπίας με σημαντικά ποσά τον τελευταίο χρόνο.


110.000,00 ε για αθλητικά έργα στην Αλμωπία


480.000,00 € τα ληξιπρόθεσμα της Δημοτικής επιχείρησης των παιδικών σταθμών


203.000,00 € την χρηματοδότηση των ληξιπρόθεσμων της ΔΗΚΕΑ


200.000,00 € την χρηματοδότηση της διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του 2ου δημοτικού σχολείου


200.000,00 € για την αποκατάσταση των ζημιών από την θεομηνία.Σημαντικές χρηματοδοτήσεις για αντιπλημμυρικά έργα μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Αυτές οι χρηματοδοτήσεις ούτε τυχαίες είναι ούτε στο παρελθόν υπήρξε τέτοιου είδους αντιμετώπιση της Αλμωπίας από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αυτό σαφώς οφείλεται στην ευαισθησία της κυβέρνησης απέναντι στους παραμεθόριους δήμους αλλά και στο γεγονός ότι η Αλμωπία εκπροσωπείται στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής από την Αλμωπία.

Σε καμιά περίπτωση οι επιτυχίες αυτές δεν οφείλονται σε στημένες φιέστες ετερόκλητων συμμαχιών με προφανείς σκοπούς. Τρέχουν όλοι τώρα να δείξουν επιτηδευμένα ότι βοηθούν την Αλμωπία μήπως μπορέσουν να επιζήσουν πολιτικά, όταν επί δεκαετίες την είχαν την Αλμωπία στο απόλυτο περιθώριο.

Πρέπει να το χωνέψουν όλοι ότι η κυβέρνηση προσπαθεί για το καλύτερο και ότι οι μικροπολιτικαντισμοί δεν αποδίδουν πια, φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *