Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Μεγάλη απουσία της ΕΡΤ και των καναλιών από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Εκατοντάδες χιλιάδες λαού έδωσαν το παρών στην παραλία Θεσσαλονίκης στο μεγάλο συλλαλητήριο παρά τον αποκλεισμό από τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης. 

Οι περισσότεροι πολιτικοί ήταν απών καθώς και ο Ιερώνυμος ενώ η ΕΡΤ3 που θεωρείται το κρατικό κανάλι της Θεσσαλονίκης δεν μετάδωσε τίποτα, όπως επίσης και όλα τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας μας. Συγκεκριμένα η ΕΡΤ1 πρόβαλε την εκπομπή Το αλάτι της γης, πατινάζ στην ΕΡΤ2 ενώ το ΕΡΤ3 άσχετες εκπομπές.

Επίσημα η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση περί 90.000 κόσμου στο συλαλλητήριο, ενώ οι διοργανωτές της συγκέντρωσης μίλησαν για 500.000 κόσμου. Δείτε παρακάτω το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *