Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Μελβούρνη: Συμπλοκές Ελλήνων ομογενών με Σκοπιανούς για τη Μακεδονία [ΒΙΝΤΕΟ]

Επεισόδια σε συλλαλητήριο Ελλήνων ομογενών για το όνομα της πΓΔΜ οι οποίοι ήρθαν στα χέρια με Σκοπιανούς



Συλλαλητήρια για τη χρήση του ονόματος "Μακεδονία" έλαβαν χώρα πέραν της Θεσσαλονίκης, σε πολλές πόλεις του εξωτερικού όπου ζουν Έλληνες μετανάστες και ομογενείς.

Στο συλλαλητήριο-πορεία της Μελβούρνης, όπου ζουν πάνω από 300.000 Έλληνες, η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, δεν έλειψε η ένταση όταν εμφανίστηκαν Σκοπιανοί στην πορεία που διοργάνωναν οι ομογενείς, με αποτέλεσμα να υπάρξουν προκλήσεις και επιθέσεις εναντίον τους.




Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στη Στουτγάρδη, με τους Έλληνες, με σημαίες στα χέρια να πραγματοποιούν πορεία και να φωνάζουν συνθήματα.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *