Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Σκοπιανό: Είδηση-«βόμβα» για τις διαπραγματεύσεις – Τέλος ο Ναουμόφσκι από τις συζητήσεις με Νίμιτς

Αλλάζουν τα δεδομένα στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό – Εκτός των διαπραγματεύσεων ο Βάσκο Ναουμόφσκι, μετά τις δηλώσεις που προκάλεσαν «σάλο» και το άδειασμα από την Σκοπιανή κυβέρνηση.


Με τους υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας-Σκοπίων και τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας των Σκοπίων, Telma.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πηγές από το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων τις δύο χώρες θα εκπροσωπούν οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και Νικολά Ντιμιτρόφ.

Να υπενθυμίσουμε πως κατά την πρώτη συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές στη Νέα Υόρκη, τις δύο χώρες είχαν εκπροσωπήσει οι πρέσβεις Αδαμάντιος Βασιλάκης και Βάσκο Ναουμόφσκι, με τον τελευταίο όμως να προκαλεί σάλο με τις δηλώσεις του για τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *