Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Ευχαριστήριο του ΦΟΑ

Το Δ.Σ. του Φ.Ο. Αριδαίας θα ήθελε να εκφράσει τη μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που νιώθει για την απόλυτη επιτυχία με την οποία στέφθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας με τη συνεργασία του Ειδικού Σχολείου Αριδαίας.

Είναι πολύ συγκινητικό, σε μια δύσκολη εποχή, πλήθος κόσμου να κατακλύζει μια τεράστια αίθουσα εκδηλώσεων για να στηρίξει την προσπάθειά μας, ώστε να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μουσικό συγκρότημα Χάλκινα Ηχοχρώματα και τους DJs Χρήστο Γρηγορίου και Δημήτρη Κεχαγιά που πραγματικά απογείωσαν το κέφι και μας χάρισαν μια εκπληκτική βραδιά με τις μουσικές τους επιλογές!


Με τιμή
Το ΔΣ του Φ.Ο. Αριδαίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *