Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Έρχονται τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων, Κορασίδων & Εφήβων - Νεανίδων Άρσης Βαρών στην Αριδαία

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΜΠΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Αποδεχτήκαμε την πρόταση του Ολυμπιονίκη μας και Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρου Δήμα, να συνδιοργανώσουμε από κοινού τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων, Κορασίδων & Εφήβων - Νεανίδων. Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν άνω των 250 αθλητών, πολλών προπονητών, συνοδών κ.α.

Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι από την Πόλη της Αριδαίας ξεκινά ένας νέος θεσμός διοργάνωσης αγώνων (open) της κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων.

Η πόλη της Αριδαίας, διαθέτει σημαντικές αθλητικές εγκαταστάσεις και έχει παράδοση στην επιτυχή διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Στο παρελθόν έχουμε φιλοξενήσει Εθνικές ομάδες και τις παρείχαμε κάθε δυνατή βοήθεια.

Για το Δήμο μας είναι σημαντικό ότι στη διάρκεια των αγώνων, θα τιμήσουμε ένα άξιο τέκνο της Αλμωπίας, τον Ολυμπιονίκη του αθλήματος Νίκο Ηλιάδη, δίνοντας το όνομά του στην αίθουσα άρσης βαρών του ΦΟΑ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε να υποδεχτούμε όλες τις αποστολές και να τις παρέχουμε την γνωστή Μακεδονική φιλοξενία.
 

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *