Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Υπογράφτηκε η ανταλλαγή οικοπέδων που θα διευκολύνει την κατασκευή του νέου χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων και αναψυχής

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Υπογράφτηκε το απόγευμα της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2018 το συμβόλαιο για την ανταλλαγή των οικοπέδων του Δήμου Αλμωπίας με τους ιδιώτες, που θα διευκολύνει την κατασκευή του νέου χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων και αναψυχής, που θα δημιουργηθεί μπροστά από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.

Ο συγκεκριμένος χώρος θα λειτουργεί και σαν αυλή του σχολείου, ώστε να λυθεί το πρόβλημα του μικρού αύλειου χώρου που υπάρχει από την κατασκευή του.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η μελέτη περιλαμβάνει περίφραξη του χώρου, κατασκευή γηπέδων αθλοπαιδιών, χώρο πρασίνου και υπαίθρια όργανα γυμναστικής. Θα κατασκευαστούν ένα γήπεδο καλοθοσφαίρισης (μπάσκετ), γήπεδο βόλεϊ και μπάντμιντον και γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Με την υπογραφή της ανταλλαγής των οικοπέδων, που ήρθε μετά από πολύ προσπάθεια και αγώνα, προχωρά πλέον αυτό το σημαντικό έργο για την πόλη της Αριδαίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Γιώργο Τσιμτσιρίδη και την Τεχνική μας Υπηρεσία, για τη σημαντική προσπάθεια που έφερε αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Πλέον προχωράμε στην υλοποίηση και στόχος μας είναι την επόμενη σχολική χρονιά –καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα παιδιά μας να έχουν έναν υπερσύγχρονο χώρο παιχνιδιού και αναψυχής».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *