Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Εντυπωσιακή χορηγία της αλευροβιομηχανίας ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Το Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ευχαριστεί θερμά την αλευροβιομηχανία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. για την ευγενική χορηγία πρώτων υλών Αρτοζαχαροπλαστικής.

Οι χορηγούμενες ποσότητες θα χρησιμοποιηθούν από το Τμήμα Αρτοζαχαροπλαστών του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Την χορηγία αυτή λαμβάνουμε με ιδιαίτερη χαρά σε μια περίοδο που η οικονομική συγκυρία δρα ασφυκτικά. Μας ενισχύετε τόσο στην ποιότητα σπουδών που παρέχουμε όσο και ψυχολογικά αφού νιώθουμε ότι ακόμη υπάρχουν οργανισμοί της ελεύθερης αγοράς που δρουν με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αξίζετε τη στήριξή μας.

Προσωπικά ως Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σας ευχαριστώ θερμά και εύχομαι στη βιομηχανία, τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση της Εταιρείας, Υγεία και ανοδική πορεία στην οικονομική σας δραστηριότητα.

Προσδοκούμε και μελλοντικές συνεργασίες και γιατί όχι μια από κοινού προώθηση νέων προϊόντων μέσω των υπηρεσιών αρτοζαχαροπλαστικής που εδώ και τέσσερα χρόνια ανελλιπώς προσφέρει το ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Καλή σας Χρονιά!!!

Με εκτίμηση


Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *