Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Προχωρούν τα αθλητικά έργα που χρηματοδοτούνται από την ΓΓΑ στην Πέλλα

Έδεσσα

Στην Έδεσσα ολοκληρώνεται η επέμβαση στο Δημοτικό Κλειστό Αθλητικό Κέντρο ( ΔΑΚ) με ικανοποιητικά αποτελέσματα όσον αφορά την συντήρηση και βελτίωση των υποδομών. Απαιτείται επιπλέον μελέτη για την πλάγια επέκταση του και δημιουργία κερκίδας και από την άλλη πλευρά.

Το έργο θα βοηθήσει τον ΑΕΡΩΠΟ που παίζει στην μεγάλη κατηγορία του χάντμπωλ ( Handball Premier) με θαυμάσια πορεία που πρέπει να βοηθηθεί από όλους με κάθε δυνατό τρόπο. Και φυσικά και όλες τις ομάδες και αθλούμενους στο ΔΑΚ.

Στην Έδεσσα ήδη αλλάζει το σκηνικό όσον αφορά τους αθλητικούς χώρους μετά και την έγκριση της χρηματοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων με 1.000.000,00 € στο Πασά- Τσαϊρ. Ακόμη εκκρεμεί η χρηματοδότηση του Κολυμβητηρίου, έργο που υποστηρίζουμε στην ΓΓΑ για να χρηματοδοτηθεί. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες αθλητικές υποδομές στον Δήμο Έδεσσας.

Αλμωπία

Ξεκίνησαν από τον Δήμο Αλμωπίας οι κατασκευές των 5 εκ των 6 εγκεκριμένων αθλητικών παρεμβάσεων ( Γήπεδο Αλμωπού, Κλειστό Αθλητικό Κέντρο, γήπεδο Εξαπλατάνου, γήπεδο Προμάχων και γήπεδο Σωσάνδρας). Εκκρεμεί το έργο στην Κλειστή Αγορά.

Αναμένεται η γρήγορη πρόοδος των έργων για να επιτύχουμε και την επιπλέον χρηματοδότηση άλλων παρεμβάσεων ( χλοοτάπητας γηπέδου, στέγαστρο γηπέδου κλπ).

Ακόμη θα υποστηριχθεί από τον βουλευτή για χρηματοδότηση η προγραμματισμένη από τον Δήμο Αλμωπίας μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου ( ΔΑΚ) που θα εκσυγχρονίσει σημαντικά την απολύτως αναγκαία αυτή αθλητική υποδομή.

Σκύδρα

Με ταχύτητα υλοποιούνται τα εγκεκριμένα από την ΓΓΑ αθλητικά έργα στην εκτέλεση των οποίων η Δημοτική Αρχή έχει επιδείξει αποτελεσματικότητα.

Πέλλα

Προωθείται για χρηματοδότηση ο χώρος για αθλητικές εγκαταστάσεις στον Πενταπλάτανο, βελτίωση των υποδομών στο γήπεδο των Γιαννιτσών και άλλες παρεμβάσεις


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *