Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Ιωάννη Τόμα στο Βιβλιοπωλείο «Συμβολή»

''Το βαπτισμα στις καηχησεις του Αγιου Ιωαννη του Χρυσοστομου''

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Ιωάννη Τόμα, υποψηφίου Δρ. Θεολογίας ΑΠΘ, με τίτλο «Το βάπτισμα στις κατηχήσεις του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου», στο Βιβλιοπωλείο «Συμβολή». Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Παρασκευή Τόμα, Δρ. Βυζαντινολογίας του Πανεπιστημίου Munster της Γερμανίας και κόρη του συγγραφέα, ενώ την παρουσίαση έκανε ο Ιεροδιάκονος π. Χερουβείμ Τσίνογλου. Την παρουσίαση χαιρέτησε ο Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος Δέβρελης, πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας.

Το βιβλιοπωλειο μας θα ηθελε να ευχαριστει ολο τον κοσμο που ηταν εκει και να δωσει συγχαρητηρια στον κ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΜΑΣ για το υπεροχο βιβλιο του. Καλοταξιδο!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *