Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Παρακολουθήστε την Ημερίδα για τη Μακεδονική Παράδοση της Αλμωπίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο "Ξενιτιδειο" Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αλμωπίας στις 19:00 ο Μορφωτικός & Χορευτικός Σύλλογος Προμάχων "Οι Πρόμαχοι" με την υποστήριξη της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων πραγματοποίησε μια ημερίδα με θέμα την Μακεδονική παράδοση της Αλμωπίας.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διαφύλαξης και μετάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομίας και οι θεματικές ενότητες που περιείχε ευελπιστούμε να ενημέρωσαν και να κάλυψαν το κενό που υπήρχε. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Νιχωρίτης καθηγητής του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας στο τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών και τον πλαισίωσαν ο κ. Γεώργιος Τάτσιος Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και ο κ. Ιωάννης Γεωργίου Εκπαιδευτικός. Πριν τους ομιλητές καλωσόρισε τον κόσμο ο κ. Μπάτσης Χρήστος Πρόεδρος του Συλλόγου Προμάχων και τον συντονισμό ανέλαβε ο κ. Γιώργος Τσαμπούρης Αντιπρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (υπόλοιπης Ελλάδος) αλλά και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προμάχων. Στο τέλος τοποθετηθήκαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι καθώς και απλοί πολίτες της Αλμωπίας.


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένα την ημερίδα.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *