Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Η Ρούλα Μούλη από την Αριδαία στο "Ρουκ Ζουκ" [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά τις έξι παρατάσεις στο "Ρουκ Ζουκ"


Μία μέρα μετά το παιχνίδι των έξι παρατάσεων με τη Νίκη Λευκάδας, οι παίκτριες της Δάφνης Αγ. Δημητρίου βρέθηκαν στο "Ρουκ Ζουκ" και... κέρδισαν. Το "τέσσερα στα τέσσερα" με Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη


Μία μέρα αφότου έγιναν θέμα σε όλη την Ελλάδα λόγω των έξι παρατάσεων που έπαιξαν απέναντι στη Νίκη Λευκάδα, οι παίκτριες της Δάφνης Αγ. Δημητρίου βρέθηκαν στο "Ρουκ Ζουκ". Η Μαρία Μανώλη, η Ρούλα Μούλη, η Έλενα Βλάνη, η Ζέφη Γιαμπάνη και η Μαρία Τετενέ συμμετείχαν στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 (σ.σ.: τα γυρίσματα έγιναν πριν από μερικές εβδομάδες) και... κέρδισαν.

Η "Δάφνη είσαι αφού", όπως ονομαζόταν η ομάδα τους, πέρασε στον τελικό και μάλιστα κέρδισε 800 ευρώ μέσα από τις τρεις δοκιμασίες με τις λέξεις - κλειδιά. Μπορεί μάλιστα να δυσκολεύτηκαν στις λέξεις "οικοδομή" και "λίμνες της Ελλάδας", αλλά το σημαντικό είναι πως πέτυχαν το απόλυτο με το "Ολυμπιακός".

Οι τέσσερις πρώτες βρήκαν τις λέξεις που παρέπεμπαν στον Ολυμπιακό, όπως τις επέλεξε η Μαρία Τετενέ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη (6/3).

Θυμίζουμε ότι στο ίδιο τηλεπαιχνίδι συμμετείχε φέτος -με τους φίλους του- κι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος μάλιστα είχε κάνει μια... εξομολόγηση στη Ζέτα Μακρυπούλια, που είχε συζητηθεί αρκετά την περίοδο που προβλήθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Δείτε την προσπάθεια των παικτριών της Δάφνης Αγ. Δημητρίου: 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *