Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Ο Γιάννης Σηφάκης με την Διεπαγγελματική Πυρηνόκαρπων και τον ΣΕΑΣ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Γιάννης Σηφάκης με την Διεπαγγελματική Πυρηνόκαρπων και τον ΣΕΑΣ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την παράδοση των δηλώσεων της ζημιάς από βροχόπτωση του Ιουλίου 2017 και την οικονομική ενίσχυση των ροδακινοπαραγωγών λόγω απώλειας εισοδήματος

Συνεχίζεται επίσης αδιάλειπτα η προσπάθεια του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη , μαζί με τον ΣΕΑΣ, στο Υπουργείο Οικονομικών για την εξεύρεση λύσης στο σοβαρότατο κοινωνικό πρόβλημα 1200 αγροτών με την ΟΠ «ΑΘΗΝΑ»

Παραδόθηκαν σήμερα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από την Διεπαγγελματική Πυρηνόκαρπων μέσω των συνεταιρισμών κι ομάδων παραγωγών όσον αφορά τις ζημιές από τις άκαιρες σφοδρές βροχοπτώσεις του Ιουλίου 2017. Η Διεπαγγελματική δήλωσε ότι αναλαμβάνει το κόστος του ελέγχου στο 5% των δηλώσεων σε δείγμα επιλογής του ΕΛΓΑ.

Το Υπουργείο και ο ΕΛΓΑ δεσμεύτηκαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατόν.

Επίσης ετέθη το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης των ροδακινοπαραγωγών λόγω σημαντικής απώλειας εισοδήματος με δεδομένη την αρνητική έκβαση του αιτήματος του Υπουργείου προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις σχετικές δεσμεύσεις του Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *