Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

Εθελοντική αιμοδοσία από το ΕΠΑΛ -ΕΚ Έδεσσας

Την Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας για μια ακόμη χρονιά, εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας.


Στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε από το Τμήμα Βοηθών Νοσηλευτών του Τομέα Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς Κωνσταντινίδου Αναστασία και Πούτη Μακρίνα, προσήλθαν πολλοί ενήλικοι μαθητές , εκπαιδευτικοί, φίλοι και γονείς.

Επιπλέον, για πρώτη φορά, τα τμήματα από τις ειδικότητες Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, υποστήριξαν την δράση διατροφικά, με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τους , Καφετζή Ελένη, Κάλλου Βαρβάρα, Κυζιρίδου Μαρία και Βοσνιάκου Ιωάννα.

Ευχαριστούμε το Γ.Ν Έδεσσας και συγκεκριμένα την ιατρό κ. Αλεξίου Χριστίνα, την τεχνολόγο κ. Ζουμή Αναστασία και τις νοσηλεύτριες κ. Παυλίδου Σοφία και Διαμαντοπούλου Καλλιόπη για την πολύ καλή συνεργασία.

Επίσης ευχαριστούμε μαθητές, γονείς και φίλους που προσήλθαν σ’αυτήν την πολύ σημαντική εθελοντική πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *