Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Σηφάκης: Υπεγράφη η έγκριση περιβαλλοντικών όρων για το Φράγμα του Αλμωπαίου (Καλής) από τον Σωκράτη Φάμελλο

Γιάννης Σηφάκης: Υπεγράφη από τον Αν. Υπουργό ΠΕΝ Σωκράτη Φάμελλο η Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για το φράγμα του Αλμωπαίου ( Καλής)

Πλήρης ωριμότητα του μεγάλου αναπτυξιακού έργου για την Πέλλα με προϋπολογισμό 114 εκατομμύριο ευρώ ( Φράγμα μαζί με τα κεντρικά δίκτυα)

Απαιτείται να εξεταστεί από την Περιφέρεια η ένταξη της χρηματοδότησης του στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω του 37% του προϋπολογισμού του που διαχειρίζεται η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ο βουλευτής θα αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή και στα πλαίσια του Αναπτυξιακού περιφερειακού συνεδρίου από 26-27-28 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *