Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Κοινωνική προσφορά από το Εργαστηριακό Κέντρο - ΕΠΑΛ Έδεσσας

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και το άνοιγμα του Σχολείου προς την κοινωνία, ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας του Εργαστηριακού Κέντρου – ΕΠΑΛ Έδεσσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων πραγματοποίησε την δράση «ΧΑΡΙΖΩ ΔΥΝΑΜΗ».


Το τμήμα Κομμωτικής του τομέα, την Πέμπτη 15/3/2018, συγκέντρωσε μαλλιά για την δημιουργία περουκών, οι οποίες θα διατεθούν σε καρκινοπαθείς που κάνουν χημειοθεραπεία. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του Δημαρχειακού μεγάρου, όπου οι μαθητές/τριες της Γ’ τάξης, υπό την επίβλεψη του Τομεάρχη κ. Μποζίνη Δημήτριου και της υπεύθυνης καθηγήτριας κας Στεφανίδου Δέσποινας, κούρεψαν τους δωρητές και παρέδωσαν τα μαλλιά, σε ειδικές συσκευασίες, στην Πρόεδρο του Συλλόγου καρκινοπαθών Έδεσσας κ. Τριγωνάκη Δανάη, για την προώθησή τους και την δημιουργία περουκών. Ο κάθε δωρητής πήρε από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών έπαινο αναγνώρισης για την πράξη ανθρωπιάς.

Ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας ευχαριστεί όλους τους δωρητές που προσήλθαν (παιδιά και ενήλικες).0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *