Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι σχολικοί αγώνες στίβου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Αλμωπίας

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 27/04/2018 στο Ανοιχτό Στάδιο Αριδαίας, οι Σχολικοί Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Αλμωπίας, που συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Αλμωπίας.

Η συμμετοχή των μαθητών και καθηγητών – συνοδών, ξεπέρασε για άλλη μια φορά κάθε προσδοκία, ενώ πολλές ήταν οι επιτυχίες και τα ρεκόρ από τις μαθήτριες και τους μαθητές.

Το παρόν στη σημαντική αυτή διοργάνωση έδωσε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο οποίος συνεχάρη όλα τα παιδιά και τόνισε ότι η συμμετοχή είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη αξία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *